Srečanje Domžalskih planincev

V nedeljo, 25. avgusta 2019, vabimo na Veliko planino, na sedemindvajseto srečanje članic in članov Planinskega društva Domžale, vseh naših prijateljev in zvestih obiskovalcev.

Začetek prireditve bo ob 12. uri pri Domžalskem domu na Mali planini (1534 m). Po krajšem uvodnem nagovoru bo zapel moški pevski zbor Janko Kersnik iz Lukovice, zaigral pa nam bo tudi ansambel Odziv.

Poti do Domžalskega doma je veliko, kar nekaj jih je markiranih: s Kranjskega Raka, s Krivčevega in njen krajši del z Jelševega konfina, iz Stahovice mimo Sv. Primoža… Da bi spodbudili pohodnike k odkrivanju novih poti, tudi letos posebej organiziramo vodene pohode:
  • lažji je primeren za vse udeležence ter
  • dva zahtevnejša pohoda po manj znanih poteh na Veliko planino.
Vsi, ki se bodo udeležili vodenih pohodov bodo prejeli društveno majico.

Članom PDD bo na voljo topla malica in pijača. Poiščite prijavno mizo Planinskega društva Domžale na zunanjem prireditvenem prostoru.

Srečanje bo ob vsakem vremenu.

Prijazno vabljeni!

Helena Kermauner,
predsednica PD Domžale

 
Srečanje domžalskih planincev je dogodek, ki se odvija tudi v okviru projekta Slovenija planinari, ki s sloganom Varno in doživeto doživljanje planinskega sveta za vse, združuje raznolik nabor aktivnosti pod vodstvom strokovno usposobljenega kadra Planinske zveze Slovenije.

 

Kdajnedelja, 25. avgust 2019
KjeDomažalski dom na Mali planini
Društvo Planinsko društvo Domžale
PrimernostVse starostne skupine

Zemljevid

Nosilec projekta

Projekt sofinancirata


Partnerji projekta