Ugodnejši lavinski trojček in/ali lavinska žolna za člane PZS

V sodelovanju s podjetjem Iglu šport d.o.o., smo za člane PZS ter društva in klube, člane PZS, pripravili možnost skupinskega nakupa lavinskega trojčka in/ali lavinske žolne. Cena kompleta in žolne je znižana za 30 % glede na redno maloprodajno ceno. Naročilo in nakup možna izključno preko PZS.

Poleg zdrsov na ledenih in zasneženih pobočjih, predstavljajo snežni plazovi obiskovalcem gorskega sveta največjo nevarnost. Kljub še tako dobri in vestni pripravi ter pazljivosti, se lahko zgodi, da nas plaz preseneti. V tistem trenutku pa je naše preživetje odvisno predvsem od tovariške pomoči, ki je lahko učinkovita le v primeru primerne opremljenosti nas samih in naše družbe na turi. Lavinski trojček je tako že nekaj časa »zlati standard« vseh obiskovalcev zasneženih gora.

Trojček ali njegovi posamezni sestavni deli (lavinska žolna, sonda in lopata) predstavljajo velik strošek. V želji po čim širši dostopnosti lavinskega trojčka smo s partnerskim podjetjem Iglu šport d.o.o., pripravili ugodno ponudbo t.i. skupnega nakupa opreme. Skupaj nam je uspelo znižati ceno dveh določenih lavinskih trojčkov ter dveh lavinskih žoln za kar 30 %!

Tako vam ponujamo:


Lavinski trojček Barryvox Package light


Vsebuje:
  • lavinska žolna Barryvox
  • sonda Mammut Probe 240 Short
  • lopata Mammut Alugator Light
Cena: 279,99 € (redna cena 399,99 €) + poštnina po ceniku Pošte Slovenije

komplet


Lavinski trojček Avalanche Rescue Kit

Vsebuje:
  • lavinska žolna Ortovox 3+
  • lopata Ortovox Badger
  • lavinska sonda Alu 240

Cena: 244,99 € (redna cena 349,99 €) + poštnina po ceniku Pošte Slovenije

komplet2

Lavinska žolna Barryvox

Cena: 209,99 € (redna cena 299,99 €) + poštnina po ceniku Pošte Slovenije

komplet_zolna1

Lavinska žolna ZOOM+

Cena: 139,99 € (redna cena 199,99 €) + poštnina po ceniku Pošte Slovenije

zolna2Naročilo IZKLJUČNO preko spletnega obrazca in sicer najkasneje do ponedeljka, 7. januarja 2019 (24:00).


NAROČILO !!


Naročniki
boste na navedeni elektronski naslov prejeli predračun, ki ga bo potrebno poravnati do navedenega roka. Po roku plačila bo naročnik prejel paket z naročenimi artikli na v prijavnem obrazcu navedeni poštni naslov. Dostava je predvidena v drugi polovici januarja.Do ugodnejšega skupinskega nakupa so upravičeni člani PZS s plačano članarino za leto 2018 ali 2019 oz. planinska in ostala društva ter klubi, včlanjeni v PZS. PZS si pridržuje pravico preverjanja dejanske včlanitve naročnika.


lavinska_oprema_logo_2

Več informacij dobite na elektronskem naslovu matej.ogorevc@pzs.si.


Preberite tudi:

Nosilec projekta

Projekt sofinancirata


Partnerji projekta